مناقصة - مخططون واستشاريون

הזמנה להגשת בקשה להיכלל במאגר

היועצים והמתכננים של המועצה

**********************************

המועצה המקומית כסרא-סמיע מזמינה בזאת יועצים להגיש לה בקשה להיכלל במאגר היועצים לביצוע שירותים מקצועיים הדורשים ידע ומומחיות מיוחדים או יחסי אמון מיוחדים בתחומים שונים , כמפורט במסמכי הבקשה .

מסמכי הבקשה מופיעים באתר האינטרנט של המועצה בכתובת : www.kisra-sumei.muni.il  ( תחת "מכרזים" בתפריט הניווט המהיר ) .

את מסמכי הבקשה , בצירוף המסמכים הנלווים , יש להגיש במסירה אישית במשרדי המועצה למזכירות /מחלקת הנדסה  או לכתובת דוא"ל : rana-le@hotmail.com   , זאת לא יאוחר מיום   20.08.2018 שעה 12:00 .

לא תתקבלנה בקשות להיכלל במאגר לאחר מועד זה . טלפון לבירורים : 046166802 , 046166815 .

מהדי נסראלדין

מזכיר/גזבר המועצה