מכרז פנימי- כ"א- 02/2020- רכז ליחידה לרווחה חינוכית

מכרז פנימי- כ"א- 02/2020- רכז ליחידה לרווחה חינוכית

מועצה מקומית כסרא-סמיע מודיעה בזה על משרה פנויה כדלקמן:

המשרה: דרוש רכז ליחידה לרווחה חינוכית.

חלקיות משרה: 50%

היחידה: מחלקת חינוך

מקום העבודה: מועצה מקומית כסרא-סמיע

כפיפות: מנהל מחלקת חינוך

תיאור התפקיד:

·      אחראי למתן שירותים טיפוליים לילדי גן, הזקוקים לטיפול מיוחד, (ילדי טיפול), ובכלל זה מציאת מסגרות מתאימות לילד כמו השמתו במסגרת של יום לימודים ארוך. פיקוח על מתן שירות פסיכולוגי מתאים לילד.

·      פיקוח על עבודות גננות לשילוב ילד חריג לקידומו וכד'.

·      אחראי למתן שירותים טיפוליים המיועדים לטעוני טיפוח, במטרה לפתור בעיות כמו קריאה וכתיבה.

·      מפקח על תכניות העשרה לטעוני טיפוח בכל שכבות הגיל ועל מתן עזרה במטרה להכשירם לעמוד בהצלחה בבחינות בגרות וכד'.

·      אחראי לקיום חוגי העשרה להורים ולילדיהם, המוגדרים כטעוני טיפוח. למתן ייעוץ והדרכה להורים ופעולות נוספות במסגרת פעולות חינוך בלתי פורמלי ותכניות קהילתיות.

דרישות התפקיד :

-       השכלה: תואר ראשון במדעי הרוח או במדעי החברה, שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים במשרד החינוך.

-      ניסיון מקצועי: ניסיון כמורה של 3-5 שנות הוראה או ניסיון בעבודה עם בני נוער של 5 שנים או עבודה בתפקיד ניהולי שנתיים.

-       דרישות נוספות:

·      הכרת תכנית הלימודים- יתרון.

·      הכרת המערכת הבית-ספרית.

·      יכולת להנחיית מורים בנושאי תכני הלימוד ושיחות הלימוד.

·      יכולת ארגון ותכנון.

·      יכולת ביטוי גבוהה (ברמת שפת אם), בכתב ובעל פה בשפות ערבית ועברית.

·      הצגת אישור ממשטרת ישראל בגין העדר הרשעה בעבירות מין (בהתאם לחוק). (יש לצרפו לקורות החיים).

·      יכולת לקיים ולטפח יחסים בינאישיים.

·      יידע בניהול תקציב ודו"חות ביצוע.

·      כושר למידה.

·      אמינות ומהימנות אישית.

·      יכולת קבלת החלטות.

·      היכרות עם תכנות ה- אופיס office

חובה- יש לצרף העתקי תעודות לקורות חיים ואישורים המעידים על ניסיון עפ"י דרישות התפקיד (חשוב שיהיו רשומים באישור תאריכי התחלה וסיום העסקה, היקף המשרה, התפקיד וחתום בחתימה וחותמת המעסיק).

מועד אחרון להגשת בקשות למכרז הינו 22/03/2020   בשעה  14:00  .

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי המועצה .

בכבוד רב,

ראש  מו"מ כסרא-סמיע