מכרז פומבי 01/2021- עו"ס מיצוי זכויות וקהילה - מרכז עוצמה

פרסום מכרז פומבי  01/2021- עו"ס מיצוי זכויות וקהילה  - מרכז עוצמה

המועצה המקומית כסרא-סמיע מכריזה על  משרה פנויה לתפקיד עו"ס מיצוי זכויות וקהילה במרכז עוצמה  , שיעור המשרה –  50%  משרה .

1. תיאור  המשרה :

-      אחראי עם תחום מיצוי זכויות ברמה הפרטנית , קבוצתית וקהילתית .

-      מיפוי השירותים הרלוונטיים ברשות וריכוז המידע על הזכויות ברשויות הסיוע , בכלל זה בתחום התעסוקה .

-      גיבוש , ליווי והנחיית קבוצות מיקוד להחלטות על נושאים מרכזיים ודרכי פעולה .

-      קידום סדנאות למיצוי זכויות , הנגשת שירותים , חינוך ופנאי , קידום המעורבות של מתנדבים ופעילים בעבודת המרכז .

-      השתתפות בליווי עו"ס המרכז , בגיוס ובאיגום משאבים ובפיתוח שותפיות ובהקמת "שולחן עגול " בשותפות הלקוחות .

-      גיוס והפעלת קהילת המשתתפים כקהילה תומכת ללקוחות המחלקה בתהליכי מיצוי זכויות .

-      גיוס הקהילה לרווחת לקוחות בתהליכי מיצוי זכויות .

-      גיוס הקהילה לרווחת לקוחות המחלקה בתהליכי זכויות .

-      סיוע פרטני ללקוחות המתמודדים עם מקרים מורכבים של מיצוי זכויות .

-      מתן ייעוץ ועדכון לעובדי המחלקה בכל הקשור למיצוי זכויות .

-      ייזום ופיתוח הכשרות והשתלמויות תוך – מחלקתיות לצורך עדכון הידע והמידע אודות מיצוי זכויות .

1. דרישות התפקיד :

-          השכלה – עו"ס בעל תואר בוגר בעבודה סוציאלית , יתרון לעובד סוציאלי קהילתי .

-          רישום בפנקס העובדים הסוציאליים .

-          עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה קהילתית .

-          יידרש לעבור הכשרה בסיסית בתחום העבודה

1. מועד אחרון להגשה  :  יום חמישי 27/05/2021 בשעה   14:00 .

ראש מ.מ כסרא-סמיע