مناقصه 2019-10 - مرشد للنهوض بالشبيبه

מכרז פנימי- כ"א- 10/2019

מדריך לקידום נוער

בהתאם לסעיף 10 לצו המועצות ( נוהל קבלת עובדים לעבודה ) , תשל"ו – 1976 , נמסרה בזה הודעה על      משרה פנויה לתפקיד , שיעור- 50%.

מועד אחרון להגשה :  14/03/2019 שעה  14:00

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי המועצה .

תיאור התפקיד:

מאתר ויוצר קשר עם נערים גילאי 14-18 הנמצאים בניתוק ממסגרות לימוד או ממסגרות עבודה, או מגלים קשיי הסתגלות במסגרות הנ"ל.

דרישות התפקיד :

-       השכלה: תואר ראשון באחד מהתחומים הבאים: חינוך בלתי פורמלי, עבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, חינוך, מדעי ההתנהגות, קרימינולוגיה.

-       קורסים והכשרות מקצועיות: השתתפות בקורס הכוון למדריכי קידום נוער.

-      ניסיון: יועדפו בעלי ניסיון בעבודה קבוצתית עם הנוער, בטיפול או בעבודה פרטנית עם חבורות.

-       כישורים אישיים:

יכולת להתקשר עם נוער מנותק.

אמפתיה לנוער מנותק.

יכולת התמודדות עם צבי לחץ.

יכולת לפתיחת וגמישות מחשבתית, מעורבות חברתית ואכפתיות.

יכולת ביטוי בכתב ובעל פה.

יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות.

-       רישיון לעיסוק בתפקיד: "היתר הדרכה" מטעם מינהל חברה ונוער במשרד החינוך.

בכבוד רב,

ראש  המועצה המקומית