פרסום מכרז חיצוני 15/2019– כ"א

פרסום מכרז חיצוני  15/2019– כ"א

המועצה המקומית כסרא-סמיע מודיעה על משרה פנויה לתפקיד  מלווה תעסוקתי של צעירים/ות במצבי סיכון (יתד) בכסרא-סמיע, שיעור המשרה- 50%.

1.   הגדרת תפקיד:

התכנית עוסקת בליווי תעסוקתי של צעירים/ות במצבי סיכון.

התהליך כולל:

-          אימון תעסוקתי אישי.

-          סיוע בהשתלבות בלימודים/ הכשרה מקצועית

-          השמה בעבודה.

-          פיתוח מענים קבוצתיים תומכי תעסוקה במידת הצורך.

-          תיווק למענים קיימים.

-          פיתוח קשרי מעסיקים.

-          כמו כן, יהווה מקדם התעסוקה כתובת מקצועית להתייעצות בנושא תעסוקה עבור גורמים אחרים ביישוב המלווים צעירים/ות במצבי סיכון.

2.   דרישות התפקיד :

-  תואר ראשון- חובה. תואר בעבודה סוציאלית - יתרון

-  ניסיון בעבודה עם בני נוער/צעירים/ות במצבי סיכון- יתרון.

-  ניסיון בשילוב תעסוקתי- יתרון.

-  רקע בעבודה מול מעסיקים- יתרון.

-  בעלי תעודת " מקצועיות בתעסוקה- מקדם תעסוקה פרט" של ג'וינט- תבת/בית הספר המרכזי להכשרת עובדים לשירותי הרווחה/ משרד הרווח, העבודה והשירותים החברתיים- יתרון משמעותי.

קורות חיים יש לשלוח עד ליום חמישי 22/08/2019   בשעה   14:00

ראש המועצה המקומית